en helt spesiell dag med meditasjon, trommereise og koding av talisman

Trenger du mer indre trygghet, ro, klarhet, styrke? Trenger du kjenne tettere bånd til moder jord i hverdagen? Føle du har en plass her. Få bedre focus på din retning i livet?

Åpne for den du egentlig er?

Da kan det hjelpe jobbe med metoder menneskene har brukt til alle tider:

 bære en kodet talisman, kjenne den rundt halsen eller se den i rommet..

søndag 11 september 2022 kl 11 til 17

Bli med på en kraftfull dag hvor du koder din egen talisman

En gjenstand en krystall eller et smykke som er kodet/innviet  for å gi beskyttelse, kraft og healing.  

En eldgammel universell skikk  brukt av alle kulturer til alle tider. Bare det  er bevis nok for det funker.

Jeg har brukt de som selvhealing, beskyttelse styrke i mange år

Dette er en av mine talismaner, et kjede laget av tre og uglefjær, narturspirituel tradisjon. 

påmelding :d@dortheleth.no

kl 11 - 17  Ha med matpakke, te og kaffe får du her.

 pris: 800 kr    vipps 97515019 eller konto  1503.12.37197

I Gamlehuset  og tipien

hos meg på Glaberg,  Austadseterveien 3 3370 Vikersund. 

Mer info lenger nede

På kurset jobber vi med den naturspirituelle tradisjon. Naturen selv viser vei.

Talismanen er et symbol eller gjenstand for beskyttelse, lykke, styrke, healing, eller hva du måtte koden med. En talisman har du i en kjede rundt halsen, i lomma, ved sengen, i bilen,- hvor du føler du trenger det.

Du kan skape presis den talisman du har bruk for. Vi følger shamanistisk tradisjon, å bruker tre, gjerne små grener/stykker som har lagt  på bakken i vinn og vær en stund. Tre "suger til seg" , så dette skaper balanse mellom elementene, et godt utgansgpunkt for å legge inn din den energi du vil. Kode den

Talismaner skaper man gjennom seremonier. Du dekorerer den med symboler, kobbertråd, messingtråd, garn, fjær, farge etc..Alt hva intuisjonen forteller deg bidrar å skape kreften, energien.

Dette er en dyp sterk spirituell prosess, hvor du må  gjøre en reise innover for å virkelig få kontakten til det du ønsker. Det er en fordel du har erfaring med indre arbeide som meditasjon, mindfulness, trommereiser, guidede meditasjoner, yoga, qi gong og lign.

 Det handler om å finne ut hva du ønsker og trenger at talismanen skal hjelpe deg med. Talismaner følger universets lover. Den gir deg det du trenger. Det vil si ber du om styrke, vil du kjenne den styrker deg. Men har du noe konkret for øye, eks hvis du er avstandsforelsket og ønsker en talisman for kjærlighet fra et spesifikt det menneske, ja så er det ikke sikkert du faktisk får den du ønsker,- det kan hende det viser seg det er en annen som faktisker den rette. Talismanen vil da være en "forlenget arm" fra universet som hjelper deg med kjærlighet, dvs  du får den du skal ha...

Træ er spesiell bra å kode pga sin energi. Det skal du lære mer om.

Spennende saker!

 

eksempler

forskjellige talismaner

Her ser du forskjellige, noen har jeg i bruk selv, andre gir jeg bort

For tiden bruker jeg mye den firkantede  som representerer Ganesh. Et symbol som Nepalesiske shamaner bruker som beskyttelse og for å utvikle kraft. Sjamanisme i Nepal er en symbol og åndeverden blandet av sjamanisme, hinduisme og buddhisme.

Fjær er godt å bruke til spirituelt arbeide. Denne gjør meg nærværende når jeg jobber med å guide meditasjon

En talisman kan også være et ben, knogle, som denne, laget for å åpne kontakt ved meditasjon, er fin å ha på et alter, eller ta frem å ligge foran seg når man skal meditere

Dagens program og påmelding

- Vi snakker litt mer om talismaner, ser igjennom råmateriale og tilbehør

- Meditasjon, en indre reise med trommen  for å finne ditt tema, det du trenger i din talisman.       Her starter du å  bygge opp forbindelsen med det som skal bli din talisman. 

- Praktiske delen. Du finner den trebiten du har lyst gjøre til din talisman. Vi jobber med å bygge den opp og kode den, Jeg har ulike metaltråde , garn, tau, små sten etc (du kan gjerne selv ha med hvis du har noe som betyr spesielt for deg.)

- tilslutt har vi en kode seremoni med tromming hvor du forbinder  deg med din talisman, kraften og åndeverdenen rundt deg. 

Dette er et dypt indre arbeide, både for deg  og for gruppen så vi har ingen spesifik tidsplan. Kun start og slutt på dagen.

----------------------------------

- Jeg har det som trengs, men gjerne ta med vannfast tusj  og liten tang hvis du har, så slipper du vente. Du kan gjerne ha med egne ting som betyr noe for deg, du ønsker ha på talismanen

--------------------------------

Påmelding til

d@dortheleth.no      begrenset antall, en gruppe på max 10 personer

kl 11 - 17  Ha med matpakke,- te og kaffe får du her. Du kan gjerne ha med ditt eget liggeunderlag

 900 kr    vipps 97515019 eller konto  1503.12.37197

I Gamlehuset  og tipien

hos meg på Glaberg,  Austadseterveien 3 3370 Vikersund. 

 

"råstoff" gjøres klart

Et hjørne av mitt "kontor"

Med litt av hvert jeg har samlet. Vi bruker av "samlingen" på kurset.

Har du ting som er spesielle for deg, en fjær, kvae.. er det flott ta med å bruke på din talisman

Til kurset

Forskjellige pinner jeg har samlet i vannkanten ved Døvika, Åmot. Fint å bruke tre som har vært i vannet og som blir funnet på jorden, som tørkes av luften. (Evt har vært svidd, så alle elementer er representert)Jeg renser de med salvie, og gjør de klar for bruk som talisman. Allerede nå har energien endret seg i bitene.

Det er også fint samle i skogen, fjellet eller andre steder. Bruk det som fanger ditt sinn og øye. Gren, fjær, mose,...

Ta det som alleredet har blitt "lagt klart" Det er kun ved meget spesielle tilfelle man skjærer av en gren, eller tar noe annet som lever.

Du kan gjerne bruke noe du selv har funnet. Da bare gjør det klart ved å la det ligge fremme et par dager, å rense det hvis du har mulighet. Vi kan gjøre det på kurset.

 

Jobbe med talisman i hus

Her er et eksempel på en talisman som er kodet til å jobbe med beskyttelse og rensing av energi i mitt meditasjonsrom.

Den er bygget "under veiledning" av mine hjelpere. 

Vi kommer ikke til å lage en så avansert talisman på kurset, men det er den samme kanalen  vi åpner hos deg, når du skal lage din talisman.

 

Det er også meget kraftfult henge opp en enkelt fjær, den virker både som energifelt og talisman

Hva er det med meg og Talismaner?

 Min historie

Det ligger så dypt i oss alle, en slags urvisdom å bruke symbolikk som beskyttelse og kraft. 

For meg kom det skikkelig opp til overflaten når jeg var vel 13 -14 år.  Det var en tøff tid, vanskelig å finne meg tilrette, finne min plass i livet. Jeg var usikker utrygg, med ENORME krav til meg selv.. Jeg  var samtidig veldlig opptatt av urbefolkning,( dengang kaldet indianere, både nordamerikanske, og fra Amazonas), og all urettferdigheten de ble utsatt for.. 

På et tidspunkt fik jeg kjøp flere ting, bl.a. en pil som skulle være fra en stamme i Nordamerika, jeg husker ikke hvilken, men den var vist  tilhørende i Arizona. Ikke sikkert det stemmer, men det spiller ingen rolle. For det å sitte der, skape denne talisman med rødt garn, pilen og tegne symboler som dukket opp, mens jeg følte kraftfulle ånder rundt meg, var umådelig sterkt ! Talismanen ble kodet.

Jeg hadde den i en liten skinnpose rundt halsen i all hemmelighet, å følte plutselig  hvordan jeg ble tryggere roligere sterkere med denne talismanen så nær. Som om  den frustrerende hverdag ble overskygget av noe annet, sterkere, større.

Da forstod jeg kraften i den slags! Jeg har fortsatt talismanen, det er den du ser på bildet. Siden har talismaner og symbolverdenen hatt varierende plass i livet, men de seneste 30 årene har det vært en utrolig viktig støtte for meg.

Både  figurer, krystaller og ting fra naturen har fulgt meg som dele av mitt alter for meditasjon, og som talismaner jeg har båret. De har også blitt brukt til healing av både meg og andre.

Der er så mye du kan bruke en talisman til. Det snakker vi mer om på kurset.

Jeg skal gi dere alt jeg vet!

Vi ses