Naturens indre love

Forskjell på

 naturlovene og menneskets love

Vi er natur, det vil si naturens lover lever i oss. Lever oss.


Naturens lover er en beskrivelse av virkeligheten som utfolder seg i oss og resten av verden, hele tiden. 


Mennesket lover er regler noen har bestemt eller regler vi har blitt enig om


De overkjører naturens lover og er  er til for å holde orden på oss. 
For oss er de viktigst, og gjelder fordi de er nedskrevne og kan leses. De skal overholdes fordi de finnes


Illustrasjon 

hvordan vi tror vi kan herske


På samme måte som tyngdekraften virker virker på oss, virker den på at annet,- uansett hva vi finner på bestemme ved lov. Hvis våre politikerne vedtar og skriver lov som sier " tyngdekraften halveres" forandrer det ingenting, ut over hvordan vi oppfører oss.

 -Vi gjør alt for å late som tyngdekraften har blitt halv : Veier en pose mel 1 kg, endrer vi det til 1/2 kg fordi loven sier det.. Slitsomt, men så loyale er vi... mot regler noen har funnet på

Samme gjelder våre uskrevne kulturlover, eksempel :

Jeg skal være den beste, utkonkurrere de andre fordi det handler om å komme først, samle mest til seg selv. Ikke tenke på de jeg "kjører forbi"

Det er faktisk naturstridig. Vi er født med en empati og sosial intelligens som sier: Vi klarer os bedre sammen som en stamme, derfor handler det om alle trives. Jo bedre vi tar vare på hverandre des bedre blomstrer den enkelte,- og derved samfunnet. På samme måte er logikken til resten av naturen. Jo bedre vi behandler hverandre som en del av naturen, des større trivsel og vekst. Vi deler det vi har og tar kun det vi trenger


Grunnregel 

 alt henger sammen. 

En handling vil alltid påvirke rundt seg, som en dråpe i havet vil skape ringe å spre sin påvirkning.

Den blir usynlig tilslutt ja, når ringen har blitt integrert som en aldri så liten forandring i det store havet

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.

Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam.