jin shin jyutsu


Energiarbeide fra tidligere tider

Jin shin jyutsu er et eldgammelt japansk "hands on" energiarbeide for selvhjelp og behandling av mennesker og dyr. Glemt men "gjenoppdaget" rundt år 1920.

En uhyre enkel effektiv metode som alle kan lære seg raskt. Den består av kraftfulle flows til lindring for både kropp sjel og psyke. Det er læren om de dypeste energibaner, hvordan vi er skapt, og hvordan alt henger sammen energetisk.

Jin shin jyutsu er fabelaktig for dyr. De elsker det !

Velkommen til et spennende univers med både kurs selvhjelpgruppe og behandling


healing og selvhjelp

Jin shin jyutsu høres ut som en kampsport, men er det ikke.

Vår Kropp har 26 punkter på hver side, hvor der oppstår energidemninger når ikke alt kører som det skal.

Vi kalder punktene safety energy locks, eller SELS.

Jin shin jyutsu forteller hvordan vi kan balansere å åpne blokerte energibaner ved ved å legge hendene på ulike SELS i en gitt rekkefølge (flow). Vi utnytter at vi er "elekstriske skapninger".

Den forteller hvordan vi enkelt kan bruke metoden som selvhjelp.

Kroppen healer seg selv i dypet når elvene åpnes, Den jobber tilbake til sin harmoni og særegne balanse.

Jin shin jyutsu er en kroppsfilosofi som forteller hvordan vi er skapt, fra energi til materie. Den forteller om freb vi kan gjøre, så disse sammenhenge kan fungere fritt.

Jsj er dessuten et uhyre bra supplement til annen behandling . Når man får sterke medisiner kjemper kroppen! Jsj behandling og selvhjelp styrker kroppen i kampen. Den restitueres bedre og raskere.

Jin shin jyutsu er en genial og enkel teknikk for selvhjelp ved både fysiske og psykiske tema.

et par videos som forklarer deg hva jin shin jyustu er, 

du får allerede her praktiske øvelser du kan bruke.

den venstre er en lengere version 28 min. høyre  15 min

små videos som gir deg enkle tips å bruke

selvhjelp

Jin shin jyutsu selvhjelp er utrolig enkel. Man holder hver hånd på angitt punkt (SEL) , eller holder om en finger, det er alt.

Både mennesker og dyr er et stort elektrisk system. Vi er strøm. Der er "strøm" i dine hender, høyre går innover, venstre utover. Det utnytter vi som en slags boost der renser åpner og setter igang. Når du holder hånden på angitt punkt, eller finger, ja så behandler du deg selv, helt enkelt.

Bildet viser hvordan man kan hjelpe følelsesreaksjoner ved å holde en finger.

Under ser du de 26 punkter på hver side, og eksempler på flows som åpner dype energibaner. Et kraftfullt energiarbeide .


her kan du laste ned bildene av hånden og kroppen med punktene 

HVORDAN LÆRE SELVHJELP?

Det enkleste er å følge instruksjon på de videos du finner her på siden.  Du finner også anbefaling på bøker sider og kart

Du kan bli med oss på selvhjelpskurs,  eller treff 

meld deg på nyhetsbrev her å få beskjed om nye kurs

VI har zoomtreff som er åpne for alle  

Hvis ikke du kjenner jsj fra før er det meget lurt se videoen "Hva er jin shin jyutsu." 

Vi går ikke gjennom grunnprinsipper. Her er det spørsmål og svar, så der er bare spørre i vei.

Vi vil også ha en meditasjon/mindfull øvelse.

Dette ble til etter siste webinar og Q&A. Der var så mange herlige og entusiastiske jsj'ere, som både spurte og delte sine erfaringer. Vi bare måtte fortsette disse "spørre dele timer"

- Det kommer flere kurs/ webinarer etterhvert, følg med ved å  abonnere på nyhetsbrevet.

Historie

JSJ er byggd 1000 års gamle tradisjoner, som engang var samuraiernes "medisinveske"

Hvordan Jin shin jyutsu "kom tilbake" etter å ha vært nesten glemt.

Jiro Murai levde i Japan rundt århundreskiftet 1900. Da han var 26 år ble han dødssyk. Legene sa: beklager, vi kan intet gjøre. Jiro ville ikke dø uten å ha forsøkt å bli frisk. Han ba om å bli brakt til familiehytten i fjellene. Han sa: la meg bli her i fred 7 dager, så hent meg. Hvis jeg er død har jeg i allefall prøvd.

Jiro fastet, og mediterte. Han satt utenfor hytten, og bad og veiledning. Jiro fikk veiledning! Han holdt rundt fingrene , holdt hendene rundt på kroppen, holdt fingre igjen. Dette fortsatte. Jiro skjønte intet men fortsatte i tillit. kroppen hans ble kaldere som dagene gikk. Livet svant fra kroppen. den 6. dagen var han nesten borte og tenkte, nå dør jeg, men det er greit, jeg har gjort mitt.

Likevel fortsatte han øvelsene. 7. dagen startet kroppen plutselig å bli varm. Det varsom ble livet "kastet inn i ham" igjen. Når familien hentet han 8 dagen var han frisk som en fisk.

Jiro tenkte : jeg skjønner ikke hva som har sket, men jeg skal bruke livet mitt til å finne det ut!!

dette er bakgrunnen for jin shin jyutsu. Jiro studerte de gamle hemmelige skrifter, eksperimenterte, tilslutt fikk han denne urgamle viten om hvordan menneskene er skapt fra energi til materie, satt i system. Den har vært glemt i mange år, men blev "vekket" i Jiro disse 7 dage.

Jiro noterte, og fikk kunnskapen satt i system, så vi kan bruke den idag. En Kroppsfilosofi. Bodyart. Han hadde få nære elever . En av dem var Mary Burmeister, som har æren for utbredelse av metoden i vesten. Særlig, Tyskland, Østerike og USA , men også mange andre land.

litteratur og andre steder du finner viten