Sittende meditasjon ( zazen) 

Du sitter i stillhet, følger pusten, og lar sinnet roe seg. Helt enkelt. du kommer nær nuet , deg og din essens. 

Jeg gir en kort instruks før vi starter, og bruker syngebolle og gongong til "instruks"

Enkel og direkte ! ingen "pynt"

 

guidet meditasjon

hver uke  

Du han sitte eller ligge,- vi kører to runder. Jeg guider en reise innover. Formålet er healing, selvhealing, innsikt og nærvær.

Her jobber vi med både elementer, symboler, energier, og hva ellers universet byr oss. Jeg bruker musikk, tromme, syngebolle, chanting, - alt etter hva jeg "får beskjed om".

Dvs jeg følger den energi jeg mærker fra dere, og den veiledning jeg får "utenifra"

Ingen forkunnskaper, kun en vilje til innsats 

meditasjon, indre arbeide, healing, selvhealing, personlig utvikling

generelt om meditasjon

 Meditasjon  har vært en del av menneskers liv i årtusinder. Det er en av de viktigste metoder for det indre arbeide og indre ro.

Meditasjon krever ingen talent evner eller spesiell kunnskap. - litt  selv-tålmodighet -

Meditasjon har et utall av farger,- den er redskap for  både  spirituelt, emosjonelt og fysisk  jobb med seg selv. men også avspenning, ro hvile, ettertanke, nærvær, 

Det er ikke det eneste ene mirakelmiddel, men en unik vei for innsikt i hva du trenger innefra, oppefra, eller fra verden rundt deg. En vei for reise inn i ditt dype indre å finne nye tenkemåter og handlemåter

Det fins mange ulike kurs, guidede cd, dvd, videos, nettsider, webstv   og så videre. Gi deg lov å leke litt, avprøv og se hva passer for deg, idag. 

Hjertelig velkommen til at bli kjent med "min" favoritt om dagen , stillemeditasjon, zazen. Den tilhører den zenbuddhistiske tradisjon, hvor man gjør tin enkelt , "går rett på sak". Hvor fokus er ditt indre, Buddha i deg.