min behandling

Jeg er en kroppsterapeut. Det betyr jeg for det meste jobber med hendene mine i kontakt med kroppen og dens energier. Din kropp forteller hva den har bruk for, og vi sammensetter behandlingen ut fra det. Behandlingen er en dialog gjennom fysisk kontakt, energetisk kontakt, kanalisering og ord.

 Når du leser om mine forskjellige behandlingsformer er det mest for du kan få et bilde av redskapene vi har å bruke. Du trenger ikke bestemme deg for hvilken metode. Men tenk over hva du trenger hjelp til, - hvilke temaer i livet eller kroppen du ønsker jobbe med.

om meg

Jeg er dansk, årgang 1962 (mitt sprog på disse sidene vil bære preg av det!)  Jeg tenker helhetlig.  Kropp, sjel, ånd, følelser,  jeg’et. Alt henger uløselig sammen.

Min egen klinikk har jeg hatt på full tid siden 1999

Relevant utdannelse

Jeg utdannet meg først som rosenterapeut, klassisk massør og reikihealer. Jeg er jin shin jyutsu teacher.

Jeg har videreutdannelse innen kranosakral metoden og regresjonsbehandling.  Jeg er  utdannet teacher i jin shin jyutsu  (en kroppsfilosofi og behandlingsform fra de opprindelige tider) Body Talk practitioner. Jeg har den 1.årige multi-inkarnasjonsterapi.

I mange år har jeg hatt en spirituell opplæring av mine mestre og sjamanske veiledere fra  "andre siden",- vel så viktig er livets skole. Jeg har som alle andre hatt mine torne underveis,  full av lærdom.

Jeg er en alternativ evighetsstudent, som stadig finner nye ting å lære. Ofte blir det mye selvstudie i mangel på relevante kurs. 

Jeg jobber mye med trommene og elementene fra naturen i form av, healing, seremonier,  rensing, trommermeditasjoner, bål, veiledning. 

I det senere har zenbuddhismen gjort sitt inntog i mit liv. Sotozen. Du kan se videosnippene her for at forstå mere.

Jeg har mange års erfaring med kurs, workshops meditasjoner og mentorgrupper.

Før behandler karrieren: leder og rådgiver teksilindustrien i Danmark, utdannet Produksjonstekniker    aut.aerobic instruktør utdannet Norgens idrettsforbund.

Jin shin jyutsu kurs

 Dorthe Leth, dorthes verden, bærekraft, ny tenkning, regenerativ, regenerativ ledelse, naturens love, naturlig liv, bærekraftig liv, grønn omstilling

 

Mine holdninger

Jeg er åndelig men ikke religiøs. Jeg mener rasisme er synonym med uvitenhet—uansett hvem som hater hvem. Jeg tror mennesket er fundamentalt godt, men vi har blitt så  skremte. Jeg tror ikke på ”vær best-kom først” men ”vær cooperativ– finn harmoni”. Jeg tror den gamle viten har kommet tilbake for å forenes med den nye, - til noe helt nytt som avløser materialismen av idag...

Universet og naturens love gjelder også for menneskene.  kjærlighetskraften finns overalt. TAO og zen forteller det meste.  Jeg kunne fortsette, - men heller spør meg om det du ønsker vite

Meg  år 2020

De siste 10 år har jeg har mye fokus på å utvikle kursaktiviteter og meditasjoner, sammen med behandlingen.

Det har vært en formidabel spirituell og menneskelig reise, jo eldre jeg blir des mer forstår jeg reisen er evig.  Jeg er nermere enn noen gang til  universet, åndeverdenen, det guddommelige, naturen sjamanerne og moder jord.

Det er viktigere enn noen gang å gi videre viten og erfaring. Vokse å utvikle seg.

Jeg bor nå i Vikersund, sammen med Jan på Glaberg , en nydelig plass for videre vekst
 

2020

min høringsuttalelse til finanskomiteens forslag om å fjerne momsfritak for alternativ behandling les her

OM SOTOZEN BUDDHISMEN

se mer om meg på PC utgaven av denne hjemmeside