min behandling

Jeg er en kroppsterapeut. Det betyr jeg for det meste jobber med hendene mine i kontakt med kroppen og dens energier. Din kropp forteller hva den har bruk for, og vi sammensetter behandlingen ut fra det. Behandlingen er en dialog gjennom fysisk kontakt, energetisk kontakt, kanalisering og ord.

 Når du leser om mine forskjellige behandlingsformer er det mest for du kan få et bilde av redskapene vi har å bruke. Du trenger ikke bestemme deg for hvilken metode. Men tenk over hva du trenger hjelp til, - hvilke temaer i livet eller kroppen du ønsker jobbe med.

om meg

Jeg er dansk, årgang 1962 (mitt sprog på disse sidene vil bære preg av det!)  Jeg tenker helhetlig.  Kropp, sjel, ånd, følelser,  jeg’et. Alt henger uløselig sammen.

Min egen klinikk har jeg hatt på full tid siden 1999

Relevant utdannelse

Jeg utdannet meg først som rosenterapeut, klassisk massør og reikihealer. Jeg er jin shin jyutsu teacher.

Jeg har videreutdannelse innen kranosakral metoden og regresjonsbehandling.  Jeg er  utdannet teacher i jin shin jyutsu  (en kroppsfilosofi og behandlingsform fra de opprindelige tider) Body Talk practitioner. Jeg har den 1.årige multi-inkarnasjonsterapi.

I mange år har jeg hatt en spirituell opplæring av mine mestre og sjamanske veiledere fra  "andre siden",- vel så viktig er livets skole. Jeg har som alle andre hatt mine torne underveis,  full av lærdom.

Jeg er en alternativ evighetsstudent, som stadig finner nye ting å lære. Ofte blir det mye selvstudie i mangel på relevante kurs. 

Jeg jobber mye med trommene og elementene fra naturen i form av, healing, seremonier,  rensing, trommermeditasjoner, bål, veiledning. 

I det senere har zenbuddhismen gjort sitt inntog i mit liv. Sotozen. Du kan se videosnippene her for at forstå mere.

Jeg har mange års erfaring med kurs, workshops meditasjoner og mentorgrupper.

Tidligere utdannelse og jobb: produksjontekniker (textilindustri)  aut.aerobic instruktør

GLIMT

Meg nu, år 2020

De siste 10 år har jeg har mye fokus på å utvikle kursaktiviteter og meditasjoner, sammen med behandlingen.

Det har vært en formidabel spirituell og menneskelig reise, jo eldre jeg blir des mer forstår jeg reisen er evig.  Jeg er nermere enn noen gang til  universet, åndeverdenen, det guddommelige, naturen sjamanerne og moder jord.

Det er viktigere enn noen gang å gi videre viten og erfaring. Vokse å utvikle seg.

Jeg bor nå i Vikersund, sammen med Jan på Glaberg , en nydelig plass hvor jeg vil utvikle nye prosjekt og kurs
 

alternativ kurs, mindfulness, selvutvikling,rosenmetoden, alternativ behandling, terapi, terapeut, healing, healer, jin shin jyutsu, kranio sakral, angst, depresjon, stress, utbrent, personlig utvikling, foredrag, Body Talk, regresjon, spirituell, husrens, ånder, sjaman, trommesirkel, sjamantromme, meditasjon, meditasjons kurs, rense hus, kanalisere, kanalisering, indre reise, terapeut, rosenterapi, rosenterapeut,

2020

min høringsuttalelse til finanskomiteens forslag om å fjerne momsfritak for alternativ behandling les her

 

Mine holdninger

Jeg er åndelig men ikke religiøs. Jeg mener rasisme er synonym med uvitenhet—uansett hvem som hater hvem. Jeg tror mennesket er fundamentalt godt, men vi har blitt så  skremte. Jeg tror ikke på ”vær best-kom først” men ”vær cooperativ– finn harmoni”. Jeg tror den gamle viten har kommet tilbake for å forenes med den nye, - til noe helt nytt som avløser materialismen av idag...

Universet og naturens love gjelder også for menneskene.  kjærlighetskraften finns overalt. TAO og zen forteller det meste.  Jeg kunne fortsette, - men heller spør meg om det du ønsker vite

OM SOTOZEN BUDDHISMEN

 

Grandmothers på besøk 2013

se mer om meg på PC utgaven av denne hjemmeside

"Danmarkshistorien"

Jeg er opprindelig dansk, løve, årgang 1962.

Født på landet ,i hjertet av Jylland. I Danmark utdannet jeg meg innen bedriftsledelse som ganske ung. (produksjonstekniker) jeg var uhyggelig tøff med meg selv, - stilte uvirkelige prestasjonskrav. Selv toppkarakter kunne ikke gjøre meg fornøyd. NUL plass for feil!!

Det endte med en skikkelig krasj.  jeg satt i sofaen et halvt år hos mine foreldre og så absolutt intet lys. En flott gammel ”damepsykriater” fikk meg  på benene. Dette var startskuddet.

I 1980 startet min indre ”frihetskamp”. Piet Hein sine ”Grug” visste meg det også er lov å nyte her i livet. Han reddet livet mitt.  

Jeg jobbet et par år i konfeksjonsindustrien, om ene dame blant menn i mellomlederteam men... Damene som arbeidet på ”gulvet” ved symaskinene på fabrikken ble behandlet som  NUL.  Det visste meg hvordan verden IKKE skal være. 

Jeg beveget meg fra stram karriereorientert rakett, til olabukse-bohem, og  kommende psykologistudent. Plutselig dukket det opp ”det store utland...”   planene endres.

"Norgeshistorien"

Fra januar 1987 har Norge vært hjemmet mitt. Jeg har nå utviklet meg til å bli det spirituelle menneske jeg egentlig er født som.

Frem til sommeren 2007 bodde jeg på Kongsberg. Der har jeg hatt min egen klinikk siden 1999. Nå har jeg Klinikk hjemme på Fossnesveien 65, Stokke.. Her behandler jeg, trommer, har kurs. Jeg reiser rundt for både behandling og kurs. det passer meg perfekt 

 Jeg har jeg to barn, og har hatt både opp og nedturer i livet mitt...med den lærdom det måtte bringe. 

Jeg utdannet meg, og jobbet som aerobicinstruktør i flere år.

 Den alternative løpebane startet med rosenmetoden. Og klassisk massasje. De andre tingene har kommet til etterhvert.Jeg er en alternativ evighetsstudent, med nysgjerrighet og evige spørsmål. Det spirituelle har åpnet seg for meg gjennom disse årene. Ånder, hjelpere og ”det mystiske” er en naturlig del av livet mitt, som  naboer og venner .

 Sannheten i det jeg opplever ble for alvor dokumentert, da jeg var med i serien ”en reise i sjelen” med Rune Amundsen på TVN  2003 

Jeg er et prosjektmenneske som har vært ansatt på ting som :Kongsberg jazzfestival og  utvikler av ”Barnas Hus” - har satt i gang nyskapelser i både turn og aerobic.

 Min største utfordring de seneste år er at være mamma for et kronisk sykt barn—og skulle gi henne de rette muligheter i en stereotyp verden..... Så godt som ingen vanlig skole, men likevel et av de klokeste mennesker jeg vet om.

  (2010)